maandag 11 juli 2016

11 juli Jackson - Yellowstone (Grant Village)

Deze morgen was het met 8 gr C vrij fris. Na ontbijt op de kamer en vervolgens te hebben uitgecheckt, namen we nog enkele foto's in het stadje Jackson. Het was vrij koud en killig. Gezien de iPad het gisteren begeven heeft en er geen Apple Store is in Jackson, wordt het bloggen met Yellowstone voor de deur enkele dagen uitgesteld.
We reden nog even langs Schwabacher Landing maar er waren helaas geen bevers te zien op de 'beaver lodge'. Op weg naar Colter Bay zagen we 5 goed ingeduffelde bizons.
Aan het Visitor Center in Colter Bay begonnen we aan een 3,2 mijl lange trail naar Heron Pond en Swan Lake. Alleen door de natuur, vergezeld van de noodzakelijke 'bear spray', voor het geval we de confrontatie zouden moeten aangaan. Rond 15u kwamen we aan bij Grant Village en na ons te hebben geinstalleerd in het gebouw 'Coyote', reden we nog naar West Thumb, waar we muildierherten zagen, met oa de Black Pool en deden vervolgens nog een trail van 2 mijl naar Natural Bridge langs het Yellowstone Lake. De 'Bridge' is ontstaan door watererosie, dat in tegenstelling tot de bruggen in Arches NP. Om 18.30u waren we terug van de trail en aten we in de Grill cheeseburgers. Het duurde niet lang vooraleer het licht op de kamer uitging.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten